

Babka Jajowata Łuskana
Opis
Łupina babki ze względu na swoje właściwości, polecana jest w takich schorzeniach jak: choroba wrzodowa, uporczywe biegunki, niestrawność drażniąca śluzówkę, zespół jelita nadwrażliwego, zaparcia, otyłość, hipercholesterolemia, hiperlipidemia, hiperglikemia, hemoroidy, polipy jelit, zgaga, nadmierny apetyt
Sposób przygotowania: 1-2 łyżeczki rozpuścić w 150-200 ml płynu /sok, woda/ i wypić, popijając dodatkowo szklanką płynu. Przyjmować około 30 minut przed posiłkiem rano i wieczorem.
Waga: 90g
Kraj pochodzenia: Indie
PRODUKT POSIADA ATEST KONTROLI JAKOŚCI
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów ziemnych, innych orzechów, sezamu oraz soi.